miércoles, 12 de noviembre de 2008

Aquest any si " Neu a tope"


Amb la nevada que ha caigut i la gent esquian per tot arreu......


domingo, 2 de noviembre de 2008

TOTA UNA SETMANETA A TIGNES FEN LA PRETEMPORADA D´ESQUI DE MUNTANYA

TIGNES 25 HORES D´ENTRENO


Tot va començar l´any passat amb al Joan vam decidir anar a Tignes a fer una miqueta d´esqui abans de començar la temporada. Nomes erem 2 pero aquest any ens vam animar mes i vam conseguir reunir tres apartaments ( California del Ricard, California Joan, Viano Guilla) la direccio de l`apartament era, aparcament de Tignes, Val Claret, costat del lavabo, una lloc increible on per poder entrenar.












El Joan, Capdevila, Ricard, Gerard van marxar el dissabte dia 26 i l' Olga i Jo mateix vam marxar el diumenge dia 27, han estat 5 dies de autentiques aventures a l´estació de Tignes. 
com podeu veure quan vam arribar no hi havia massa neu pero el segon dia ens va nevar sortiem desde la furgoneta amb esquis, impresionant.

El dilluns vam començar a esquiar la neu estava una miqueta alta, vam sortir del apartament (je,je,je)i teniem que fer una hora amb als esquis a l´esquena pero força be perque vam pujar a la Grande Motte 3656 metres, estava una mica gelat pero va estar força be, hi va haber alguna cagalera per girar a la cresta i saltar un resalt que hi havia, no dire noms......Per la tarda vam anar a fer unes piscines i a riure una estoneta a l´aigua, despres una dutxeta de 30 minuts i a sopar que hi ha molta gana.Total 1920 m 

El dimart mes de lo mateix sera una setmaneta poc variada, metres metres i metres. 
Faltava una miqueta de neu pero caminant una estona ens calçavem als esquis i venga fort.....

A la tarda vam anar a fer unes piscines rotllo Michael Phepls.je,je,je. som uns picat i ens piquen fins hi tot a la piscina o la sauna. 
Total 1425 m









Dimecres vam veure que faria mal temps i vam decidir pujar pel tren i fer una miqueta d´esqui de fons a la glacera, no eren les millors condicions i la pista no estava gaire traçada, va ser un fart de riure perque jo ere la primera vegada que feia esqui de fons Clàssic, sort dels companys Ricard, Cadevila i Joan que em van enseñar algun truquillo, pero aixo no va evitar algun cop de cul. 






SEMBLEM PROFESIONALS HI TOT.......








Per la tarda vam anar a fer un footing pel llac tot nevant i vam acabar amb una guerra de neu, despres una dutxa i cap a sopar al restaurant per acomiadar al Ricard i al Gerard que marxaven al dijous, va ser un sopar molt divertit i vam riure molt amb el Bluetob del Gerard.

               




Per que veieu una mostra dels menjars que feiem a les furgos aqui teniu....


TIPICA PAELLA CATALANA FURGONETERA....


AMANIDES I CARN


CUS CUS DE FRANFURT...




Dijous va ser un dia força complert pel mati havia nevat tota la nit 40 cm neu pols tot obert, aqui teniu les fotos.....


Aqui teniu casi tot al equip....

La resta del equip esta fen un autoretrat
Apa tornem a esquiar que la neu esta fenomenal...

A La tarda vam anar al gimnas i despres a sopar......TOTAL 2115 m

Divendres estavem esmorçant i no hi havia massa ganes de fer res perque feia molt fred, a mes la gent que pasava per davant de la furgo a la poca estona tornaba sense esquiar, exemple Sol i Toros..... Pero nosaltres ben abrigats com uns campeons vam sortir a foterli canya....
TOTAL 2050 m 

NO HI HA FOTOS PERQUE ES VA GELAR LA CAMARA I LES NOSTRES MANS APA DONCS....

Be doncs ha estat una setmaneta força aprofitada 25 hores entreno 9000 metres de desnivell, bons papeos, bones pizzes ( paisane), alguna discusió i sobretot ganes de tornar-hi l´any que be.  adeeuuuuuuuuuuuuuuuu

What time is it ?